کارگاه داده کاوي و اکتشاف دانش

داده­کاوي يک رشته علمي جديد در زمينه بازيابي اطلاعات از پايگاه داده­ها مي­باشد. با افزايش پايگاه­ها و مجموعه­هاي حجيم داده­ها و نيز افزايش قابليت سخت افزاري براي انجام تحليل اين داده­ها، علم داده­کاوي در پي کشف و استخراج دانش نهفته در دل اين داده­هاي حجيم است. اين علم جديد در امتداد دانش کهن آمار مي­باشد.

پژوهشکده علوم غدد قصد دارد تا ضمن ارتباط موثر با صاحب نظران اين علم در ساير رشته­ها مانند علوم کامپيوتر و انفورماتيک و مهندسي صنايع به ارتقاء اين علم در پژوهش­هاي علوم پزشکي کمک نمايد و با توجه به دسترسي به حجم عظيم داده­هايي نظير داده­هاي مطالعه قند و ليپيد تهران، اميدوار است اين امر به کشف دانش نهفته در اين داده­ها بيانجامد.

به همين منظور اولين کارگاه مقدماتي داده­کاوي و اکتشاف دانش در پژوهشکده با دعوت از دکتر اميد پورنيک متخصص بيومديکال انفورماتيک و دکتر ليلا قاليچي متخصص اپيدميولوژي در تاريخ نهم خرداد ماه برگزار گرديد.

در اين کارگاه شرکت­کنندگاني از رشته­هاي مختلف از جمله آمار، اپيدميولوژي، مهندسي صنايع و بيوانفورماتيک و دانشجويان دکتراي تخصصي پژوهش حضور داشتند که تجربيات آنان در اين زمينه به هر چه پربارتر برگزار شدن کارگاه کمک نمود.